Miért minket?

Stahl Varianten Kft. Pásztó

Mert szeretjük a munkánkat és megoldásokban gondolkodunk. Szeretünk maradandót alkotni. 25 éve tervezünk és gyártunk egyedi acélprofilokból, sajátos megjelenésű, ergonomikus, könnyen használható, gondozásmentes utcabútorokat.
Termékskálánkon többek között megtalálhatók:

icon Padok, asztalok, garnitúrák
icon Hulladékgyűjtők
icon Kerékpártárolók
icon Kerítés rendszerek
icon Lépcsők, korlátok
icon Járó- és veremrácsok
icon Virágládák, növényvédőrácsok
icon Forgalomterelő oszlopok és
 behajtásgátlók
icon Kandallók
icon Hirdetőtáblák
icon Sportpályák
icon Mezőgazdasági gép pótalkatrészek

Termékeink tervezésekor, az egyedi designon és ergonomia figyelembevételén túl, nagy hangsúlyt fektettünk az időtállóságra, masszivitásra. Így termékeink nem tartalmaznak fa alkatrészeket. Hosszú élettartamukat tűzihorgonyzással, utána magas hőmérsékleten – az Ön által RAL színskáláról kiválasztott – porfesték felületre olvasztással érjük el. Így termékeink gondozásmentesek.
Masszív acélprofiljainknak és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően az időjárásnak, gyakori rongálásnak is nagymértékben ellenállóak. Ezért nyugodt szívvel vállalunk rájuk garanciát. Ha termékeink között nem talál az elképzeléseihez illőt, akkor elkészítjük egyedi igényei szerinti utcabútorait. Ön kitalálja, mi megtervezzük és kivitelezzük, bármilyen eddig kevésbé ismert szerkezetű, formájú külső- vagy belsőépítészeti műtárgyakat, kerítéseket, kerítés rendszereket, kül- vagy beltéri bútorokat.

Padjaink, padrendszereink tetszőleges hosszméretben és változatos egymáshoz csatlakoztatási lehetőségekkel készülhetnek. Így biztosított a hagyományos, illetve a szerkezeti adottságokból kínálkozó, körben, körívben vagy egymással párhuzamosan és szög alatt kapcsolódó elhelyezés, kialakítás.
Szakmai tapasztalatunk nagyon széleskörű és szerteágazó. Tegyen próbára minket! Várjuk szíves ajánlatkérését!